0

Winkelmand

Statement oorbellen

Welke oorbellen passen bij de vorm van jouw gezicht?

By 1 februari 2019 oktober 20th, 2020 No Comments

Paulie Pocket - Welke oorbellen passen bij mijn gezichtsvorm - www.pauliepocket.nl

Oorbellen zijn hét ideale accessoire om je simpele outfit een echte fashion-uitstraling te geven! Maar welke oorbellen passen bij mijn gezicht? Dat vraag je je vast wel eens af! Het antwoord is simpel! Kies altijd oorbellen in de tegengestelde vorm van je gezicht. Bekijk onze tips en pics en je snapt meteen wat we bedoelen. Dus … neem een spiegel bij de hand, pak je juwelenkistje erbij en experimenteer er maar mee!

Oorbellen voor bij een rond gezicht

Ga voor langwerpige oorbellen zodat je gezicht smaller en langer lijkt. Geef de voorkeur aan eenvoudige vormen in één kleur en vermijd te volumineuze modellen. Vermijd ronde oorbellen, zelfs kleine knopjes want die accentueren alleen maar de rondheid van je gezicht.

Oorbellen voor bij een vierkant gezicht

Met een wat vierkanter gezicht draag je het beste ronde oorbellen of oorhangers met afgeronde vormen. Die verzachten je kaaklijn en brengen je hoekige gezichtslijnen in balans. Ronde en druppelvormige oorbellen passen het beste bij jouw gezicht.

Oorbellen voor bij een hartvormig gezicht

Kies voor modellen die tegenovergesteld zijn aan je gezichtsvorm. Dus: smal bovenaan en breder onderaan. Zo lijkt je kaaklijn breder. Bungelende oorbellen die onderaan breder zijn, kwastje en driehoekige modellen doen wonderen voor jouw gezicht. Ook rond en ovaal kan, zolang de onderkant maar breder is dan de bovenkant. Onze statement oorbellen zijn perfect voor jouw gezicht en zijn er ook nog eens in diverse catchy kleuren!

Oorbellen voor bij een ovaal gezicht

You are the most lucky! Jij kan namelijk alle vormen van oorbellen aan, dus experimenteer er maar op los! Het mooiste zijn extreme, fancy, fashionable, bengelende oorbellen. Kijk uit met té lange oorbellen tot onder je kin: die maken je gezicht extra lang.

Oorbellen voor bij een lang en smal gezicht

Korte en brede oorbellen laten je gezicht breder en dus korter lijken. Precies wat jij nodig hebt! Ga voor kleine modellen uit de Paulie Pocket collectie!

Extra tips van Paulie Pocket

  • Let ook op de lengte van je hals. Hoe langer je hals, hoe langer ook je oorbellen mogen zijn. Een korte hals lijkt nog korter als je oorbellen tot op je schouders komen.
  • Draag altijd één eyecatcher: ofwel megagrote oorbellen, óf een grote, opvallende halsketting. Kleinere oorknopjes kunnen wel samen met een subtiele halsketting.
  • Durf gerust voor wat extravagantere modellen te kiezen. Als je de kleding dan maar basic houdt. Ze lichten je ogen op en bezorgen je meteen een frisse, trendy uitstraling. Dit is precies hoe de Paulies zijn gestart!
  • Ben je een warm type? Dan kan je het best gouden earrings dragen. Behoor je tot het koele type? Kies dan voor zilver!

En als je nou net zo gek bent als de Paulies draag je gewoon wat jij mooi vind ongeacht de vorm van je gezicht! Juist om anders te zijn!

De waardering van pauliepocket.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 75 reviews.