Paulie Pocket

Will you be my Valentine?

By 10 januari 2018 januari 21st, 2018 No Comments

Valentijnscadeau voor vriendin - Paulie Pocket armband - Liefdes armband - Cadeau voor Valentijnsdag

Alle mannen van Nederland opgelet…

14 februari is het weer Valentijnsdag, dus tijd om je geliefde weer eens te verrassen met een cadeautje. Maar wat is het toch lastig om een cadeaus te vinden waarvan je zeker weet dat zij het leuk vind! Wat ga je haar dit jaar geven? Natuurlijk gaat het om het gebaar, maar het is wel het allerleukste als je met een origineel cadeau komt waar ze écht blij mee is. Paulie Pocket gaat je dit jaar voorzien van een paar valentijn cadeautips!

Valentijn cadeautip #1

Wat dacht je van de Infinity LOVE Bangle? Deze armband staat voor pure romantiek! Wanneer je de Infinity LOVE Bangle om haar pols schroeft zal jullie liefde worden vereeuwigd.

Wil jij jouw vriendin dit jaar verrassen met een origineel cadeau? Deze armbanden zijn er in 2 maten 16 cm voor de kleine polsjes en 19cm voor de gewone en deze zijn in verschillende varianten beschikbaar.

Valentijns actie: Nu met 25% korting! (kortingscode: VALENTINE)

Valentijn cadeautip #2

Is jouw vriendin verslaafd aan tasjes en clutches? Ga dan voor de Snake on a Chain Black. Met dit tasje kun je te plank niet mis slaan!

Valentijns actie: Nu met 25% korting! (kortingscode: VALENTINE)

Valentijn cadeautip #3

Natuurlijk zijn er ook nog vele oorbellen van Paulie Pocket die je kunt schenken aan je liefje. Denk bijvoorbeeld aan de Black Drops of Triple Fringle Black. Ook op deze twee artikelen ontvang je met de kortingscode VALENTINE maar liefst 25% korting.

Voor de ladies!

Onze vriendjes verdienen ook een valentijnscadeau toch? Daarom heeft Paulie Pocket leuke betaalbare lederen bandjes ingekocht. In zwart, donkerbruin en bruin verkrijgbaar. Een verrassing voor hem! Hoe leuk is dat?! En ook voor op deze artikelen ontvang je met de code VALENTINE 25% korting!

*Acties lopen t/m 28 februari 2018.

De waardering van pauliepocket.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.
error: Content is protected !!