Paulie Pocket

Tweet tweed

By 28 oktober 2018 maart 1st, 2019 No Comments

Winter trend 2018 – Tweed

De trekvogels vliegen massaal het land uit. De winter komt eraan, en dat betekent dat het wij de wol weer uit de kast kunnen trekken. En wat een geluk, tweed is back on track. Je kunt er niet omheen, vele tweed jasjes, midi rokjes, jurken en winterjassen vullen de etalages van de fall/ wintercollectie dit najaar.

Tweed trend 2018 - Winter trends 2018 - Tweed - Paulie Pocket oorbellen

Tweed trend 2018!

Tweed zie je dit seizoen in verschillende kleursamenstellingen zoals, grijs, bordeaux, oker geel, blauw, zwart maar voornamelijk is deze stof druk, drukker, drukst.

Let op dat je met accessoires niet te uitbundig gaat. Houdt het bij effen items, zoals een zachte shawl in een kleur, lederen handschoenen, basic maillot, shirt en een goede jeans maakt je tweed jasje ineens super hip.

Qua make-up houd je het ook rustig, een strakke eyeliner, mooi aangezette wenkbrauwen, een zachte blush en een warme lipstick, denk hierbij aan bordeaux of een matte nude tinten zijn voldoende wanneer je jezelf graag in het tweed steekt.

Maaaarrrrr welke Paulie Pockets kun je hier nu bij dragen? De Paulies zijn er over uit, small statement earrings houden deze tweed style klassiek. Het ronde model in een kleur met daaromheen wat glimmers voor het speelse effect. Deze combinatie kun je gemakkelijk dagelijks dragen, bijvoorbeeld naar het werk.

Gele statement oorbellen - Gele oorbellen - Tweed trend 2018 - Winter trends 2018

Mede doordat deze oorbellen licht van gewicht zijn, zul je niet eens merken dat je ze al de hele dag in hebt. Mocht je dit nou toch te groot vinden, hebben we de mini collectie van Swarovski oorbellen ontwikkeld, dit zijn handgemaakte oorbellen die subtiel de aandacht zullen trekken en je toch een glamour look zullen bezorgen.

So girls let’s tweed this season!

Liefs, de Paulies!

De waardering van pauliepocket.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 20 reviews.
error: Content is protected !!