Statement oorbellen

Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn tegenwoordig hét sieraad om je outfit op te leuken! En het leuke is dat je de grote opvallende oorbellen dagelijks kan dragen, daar hoef je tegenwoordig niet een of ander fancy feestje voor te hebben. De grote statement oorbellen kun je dragen bij een casual sweater met een spijkerbroekje of natuurlijk bij een basic little black dress. Ze krijgen dus een ere plaatjes in je sieradenkistje gezien je ze dagelijks kunt dragen! Aangezien wij fan zijn van mega opvallende oorbellen, hebben we hieronder de mooiste statement oorbellen van Paulie Pocket voor je uitgezocht.

Grote statement oorbellen

Van ons mogen sieraden lekker opvallen! Koop jouw statement oorbellen online bij Paulie Pocket óf bij een van onze verkooppunten! Wij hebben een groot aanbod aan handgemaakte oorbellen die niet mogen ontbreken in je collectie.  Kies een mooie kleur die matcht bij je outfit. Ga bijvoorbeeld voor onze prachtige swarovski oorbellen. Verkrijgbaar in veel verschillende mooie kleurtjes zodat je kunt afwisselen, en bij elke outfit de perfecte kleur hebt.

PAULIE BLOG

Welke oorbellen draag je eigenlijk bij een zwarte jurk?
Statement oorbellen zijn het ideale accessoire om je outfit een upgrade te geven! Zo kun je dus gemakkelijk dat saaie zwarte jurkje oppimpen!

Welke oorbellen passen bij de vorm van je gezicht?
Je wilt natuurlijk oorbellen die het mooiste uitkomen bij de vorm van je gezicht. Rond, ovaal of hartvormig hoofd? Paulie geeft je advies!