Statement oorbellen

Statement oorbellen, waaaat???

By 10 november 2017 april 3rd, 2018 No Comments
Statement oorbellen - Paulie Pocket - Statement oorbellen van Paulie Pocket -

Waar heeft iedereen het over? Je hoort het steeds vaker, STATEMENT OORBELLEN. Je bent helemaal van deze tijd als je een ruime collectie grote, glinsterende, kleurrijke, opvallende oorbellen bezit.

Een grotere oorbel maakt iedere vrouw hip, ongeacht leeftijd of je achtergrond. Ik heb ook ooit een blog geschreven over welke statement oorbellen er bij de vorm van je gezicht passen, dus mocht je nog niet overtuigd zijn dat ook jij deze opvallende bellen kunt dragen, lees de blog hierover dan even terug!

Onze collectie statement oorbellen zijn eigenlijk samengesteld voor iedere dag. Er is namelijk veel rekening gehouden met het gewicht dat er alledaags in de gracieuze lelletjes hangt. De collectie Fringle oorbellen is nauwelijks voelbaar wanneer je deze draagt. Dit betekent dat de statement oorbel niet per se een party-item hoeft te zijn en je ze dus dagelijks kunt dragen. Denk hierbij aan de Paulie’s Favorite of de Triple Fringle collectie.

Uiteraard hebben we allemaal een druk leven met veel sociale evenementen. Hierbij is het leuk een wat opvallende oorbel te dragen. Want wat je ook kiest uit je garderobe, de statement oorbel past altijd. Het laat je jong, fris en elegant overkomen wanneer er een kleurtje of glimmertje in je oren hangt.

De statement oorbel is dus helemaal niet zo ingewikkeld, deze oorbellentrend is vrolijk, elegant en stijlvol, het is iedere dag draagbaar en hoeft zeker niet duur te zijn.

Ook hebberig geworden na het lezen van deze blog? Hieronder zie je wat leuke voorbeelden uit onze Paulie Pocket collectie.

De waardering van pauliepocket.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 14 reviews.
error: Content is protected !!