RETOURNEREN

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat, ongedragen met verpakking en pakbon geretourneerd moeten worden. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 5 werkdagen na retournering van de product(en) teruggestort worden.

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retour termijn van 14 dagen.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat, ongedragen en met verpakking worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. LET OP: OORBELLEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN IN EEN ENVELOP, GEBRUIK HIERVOOR HET DOOSJE WAARIN HET IS OPGESTUURD OF EEN VERZENDDOOSJE.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Retour adresĀ 

Paulie Pocket
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Vermeld altijd “Paulie Pocket” op het retour pakket. Retourpakketten zonder vermelding van onze bedrijfsnaam worden niet of zeer vertraagd opgepakt omdat onze postservice de pakketten niet direct aan ons kan uitleveren.

RUIL & RETOURVOORWAARDEN VOOR CUSTOM MADE ORDERS

Onze sieraden kunnen naar wens aangepast worden. Zo kunnen we oorbellen bijvoorbeeld ook uitrusten met clips. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het emailadres: info@pauliepocket.nl